Senioren kapel Meyel

Informatie over de muziekgezelschappen, bands, koren, etc
Jeroen
Site Admin
Berichten: 363
Lid geworden op: 11 dec 2013 16:04

Senioren kapel Meyel

Bericht door Jeroen » 21 mar 2014 20:34

Seniorenorkest Meijel e.o.

Het seniorenorkest Meijel e.o. is destijds opgericht om senioren de gelegenheid te geven op een ontspannen wijze hun hobby te beoefenen.
De eerste leden kwamen voornamelijk van de plaatselijke harmonie Eendracht maar ook van korpsen uit de naaste omgeving.

Thans bestaat het orkest uit een 25-tal spelende leden afkomstig uit de gemeente Peel en Maas en omliggende plaatsen. Het orkest staat onder de bezielende en enthousiaste leiding van Hans Lammers, geen onbekende in de wereld van de blaasmuziek.

Repeteren doet het orkest bij Café Zaal Niëns in Maasbree. De wekelijkse repetitie vindt elke donderdag om tien uur plaats.
Naast het spelen van muziek zijn de repetities voor de leden een sociaal gebeuren. Gezelligheid staat bij de SOM hoog in het vaandel!

Optreden doet het orkest zo’n twintig keer per jaar. Deze optredens vinden vaak plaats in verzorgingshuizen e.d. maar ook op evenementen en in winkelcentra. Op het Munsterplein in Roermond en bij de Carat-concerten in Helmond zijn de muzikanten van de Som eveneens graag geziene gasten. Het programma bestaat uit diverse, goed in het gehoor liggende muziekstukken.

Leo Tittulaer
Pastpaedje 4
5768 BD Meijel
E-mail: seniorenorkestmeijel@live.nl
www.seniorenorkestmeijel.nl
077-4669600

Afbeelding

Plaats reactie